Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Знаменитість давала інтерв'ю виданню Comma і взяла участь у ніжній чорно-білій фотосесії. Так, артистка зізналася, що їй дуже сподобався інтерв'юер, з яким було легко і невимушено спілкуватися.

"Таке інтерв'ю може вийти тільки з людиною, яка тобі дійсно подобається, з якою можеш спілкуватися як зі «СВОЇМ», не обираючи слова, додатково нічого не пояснюючи. Це ніби один з гурту, з яким говориш про музику, смаки та взагалі на будь-які теми! В розслабленій обстановці ми зустрілись з @sergeycane
Поговорили про новий альбом «Крила», про життя та багато іншого. 📷
Такі фотографії можуть вийти тільки при повній довірі й гармонії. Під час зйомки я слухала «свою» музику і танцювала. Моє оточення знає, що ці мої танці, такі мої рухи необхідні мені як повітря, в них я справжня.", - поділилася емоціями Джамала. Фолловери не пройшли повз і були захоплені: "Красива і ніжна😻💗💞", "Чорно білий фон на твоїх фото самий топ.. Так відразу тягне на очі дивитися... Оченята - лубофь😍😍😍😍", "Нереально красива 😍😍😍😍😍😍", "Інтерв'ю , в якому є душа ❤️", "Дуже душевне, щире інтерв'ю ♥️".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.