24-річна співачка Катерина Кіщук, яка отримала широку популярність як блогер і учасниця групи Serebro, повідомила про свій намір підкорити порноіндустрію. Відповідний запис з'явилася на сторінці в Twitter Каті.

Зовсім недавно стало відомо, що російська поп-група Serebro повністю змінить склад у лютому 2019 року. Про це користувачі дізналися з Instagram Каті Кіщук.

"Serebro у тому складі, який ви знаєте зараз, перестане існувати в лютому 2019-го. Але не прямо зараз: у нас є ще як мінімум два місяці разом", - повідомила співачка.

А ось в Twitter анонс про відхід з групи прозвучав набагато більш голосно і скандально. Користувачі, ясна річ, сприйняли твіт як жарт, але гарячим обговоренням це не завадило.

"Ну хоч якась та хороша новина в цьому році", "Буду слідкувати за новими колабораціями!", "Чоловіків можна радувати і по-іншому. Наприклад, на касі улюбленого магазину", "Сподіваюся ви всі втрьох туди йдете, відмінні групові видоси вийдуть", "Є відео, де вона йде в порнуху?", "Буду головним фанатом твоїх фільмів", "до Речі під час зйомок можете співати! Упевнений так ніхто не робить", "я б знялася з тобою в одному фільмі", "У кожному жарті є часточка правди. Сподіваюся))", "В сенсі??? Завжди думав що група Серебро - це не просто музична група - нам просто до кінця не показують їх кліпи", "Ссилочку закріпиш. Буду стежити за твоєю творчістю", "Пісня "Не треба болючіше" придбає свій справжній сенс".

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, продюсер відомої российской групи SEREBRO Максим Фадєєв заявив про повне оновлення складу тріо, однак після фінального туру.

Раніше Знай.ua повідомляв, екс-учасниця популярної української групи Serebro Олена Темнікова зізналася, що бореться з важким захворюванням.

Також Знай.ua писав, днями у мережі були опубліковані рідкісні знімки Олени Темниковой, на яких вона зображена без обробки фотошопом.