Продюсер відомого російського гурту SEREBRO Максим Фадєєв заявив про повне оновлення складу тріо, проте після фінального туру.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У продюсерському центрі повністю підтвердили інформацію проте деталей оновлення гурту поки невідомо. Вона відразу ж додала, що жодних конфліктів всередині курту немає.

"Так, група, дійсно, розпадається. Щоб уникнути різних чуток і домислів, хочу підкреслити, що все добре, ніхто ні з ким не сварився. Про всі інші подробиці стане відомо після закінчення туру цього складу групи – в січні-лютому", – повідомив піар-агент групи MALFA.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також наразі вже відомо, що всі учасниці гурту Ольга Серябкіна, Катерина Кіщук та тетяна Моргунова продовжають сольну кар'єру. Відомо, що першою виршила покинути гурт Ольга Серябкіна, а вже після цього Фадєєв продумав про необхідність освіжити тріо.

Разом з тим варто відзначити, що екс-учасниця популярної української групи Serebro Олена Темнікова зізналася, що бореться з важким захворюванням.

Цю інформацію дівчина повідомила у своєму Instagram в п'ятницю, 9 листопада.

"У мене аутоімунне. І, як побочка, проблеми зі шкірою на обличчі. І це найлегша побочка. Її можна пережити і подолати", - Олена Темнікова.

Дівчина зізналася, що не хоче цим повідомленням викликати у кого-небудь жалість.

Темнікова розповіла, що зізнатися їй довелося через публікації порталу "Сплетник", де її безпідставно звинуватили у наркоманії. Таким чином автори статті намагалися пояснити її проблеми зі шкірою.

"Хлопці зі "Сплетника" (і не тільки), по-перше: як вам не соромно брехати? А по-друге: без образ, далі вже буде займатися моя команда адвокатів. Ми починаємо подавати позови в суд за ваш абсолютний наклеп", - Олена Темнікова.

Крім того варто додати, що Ольга Серябкіна, солістка гурту Serebro, перед початком останнього концерту сезону зробила фото в чорному цільному купальнику.

Вона повідомила, що цей виступ відбудеться в Туреччині і після нього з літнім сезоном буде покінчено до наступного року.

На викладених фотографіях Ольга позує в чорному купальнику. Фотографії схожі на професійні фотосесії для модних журналів. Колір купальника ідеально поєднується з кольором волосся дівчини. Особливо привабливим користувачам видався другий знімок, на якому волосся Ольги розвивається в русі. Знаменитість виглядає досить відверто і ефектно.

Нагадаємо, популярну російську співачку терміново госпіталізували, фанати не на жарт схвильовані.

Як повідомляв "Знай.ua", солістка Serebro зважилася на неймовірне.

Також "Знай.ua" писав, що популярна співачка показала своє справжнє обличчя.

"Все не те": Серябкіна натякнула на розпад SEREBRO