Суп - це рідка страва, яка є в нашому раціоні завжди - незалежно від інгредієнтів.

Тому іноді важливо дізнатися, що відбувається з нашим організмом, якщо вживати його щодня. Спеціалісти постарались це пояснити.

Суп. Фото: скрін youtube

Дієтолог Меггі Міхальчик зазначає, що, в першу чергу, покращується здоров'я кишечника. А все через клітковину в супах, вона підходить для травлення та насичення. Крім того, якщо суп приготований на м'ясному бульйоні, страва може стати "серйозним" джерелом білка. Буде краще, якщо туди буде включено ще рибу, курку чи тофу.

Курячий суп, зокрема, має протизапальні якості, тому він дуже гарний при застуді. Але все одно найкориснішим вважається овочевий. А все через різноманітність мінералів, вітамінів та біологічно активних рослинних сполук. Це ще один спосіб підтримувати стабільний водний баланс організму, а також сприяти схуднення через більше відчуття ситості, ніж у твердої їжі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 11 грудня: у цю середу багато чого стане ясно

Українці отримують штрафи за паспорти: кому загрожують несподівані витрати

Нарешті вистачить на комуналку: пенсію рахуватимуть за новою формулою, на скільки збільшяться виплати

Зарплата більше не матиме значення: українцям призначатимуть пенсії за новою системою

Показати ще

Суп. Фото: скрін youtube

Хоча все ж таки є ймовірність, що супом можна просто не наїстися, якщо там немає білка, складних вуглеводів. Можна додавати насичені жири (корисні для серця) - густі вершки замість бульйону, наприклад.

Нагадаємо про еліксир для тіла та душі: цей сік омолоджує та повертає силу лібідо.

Раніше ми повідомляли, що живіт надувся, а в апетку вийти не можу: домашні засоби, які точно допоможуть.

Також стало відомо, що синець на тілі – привід турбуватися: коли треба терміново бігти до лікаря.