Відомий лікар Олександр Мясніков поділився корисною інформацією щодо простих засобів, які можуть допомогти уповільнити старіння мозку. На жаль, така проблеми може трапитись не лише з літніми людьми, але й з молодими.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання Replyua.

Звісно, на старіння мозку впливає велика кількість факторів, генетична спадковість у тому числі. Проте це не означає, що ніяк не можна допомогти своєму організму самотужки. Все насправді традиційно: потрібно правильно харчуватися, відмовитися від шкідливих звичок, мати фізичні навантаження і постійно тренувати пам'ять.

мозок

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Потрібно регулярно вивчати нову інформацію, читати книжки, щоб мозок працював. Крім того, важливо мати позитивний настрій до життя. Якщо говорити про дієту, то варто включити в раціон побільше риби та морепродуктів - ця їжа має велику кількість жирних кислот, які вкрай потрібні мозку для його функціонування. Не лінуйтеся регулярно займатися спортом.

Шкідливі звички негативно відображаються на роботі мозку. Так, куріння призводить до атеросклерозу судин головного мозку, що дуже часто є причиною старіння мозку. Намагайтесь зменшувати кількість стресу, стрес також надзвичайно негативно впливає на стан роботи мозку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Науковці з'ясувалися, як розлучення з коханою людиною впливає на мозок – "З'являються тяжкі…"

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі показали, що здатне знищити людство.

Також портал Знай.uа писав, що людство вперше зазирнуло в потойбічний світ.