Ночі без сну - один із найбільших викликів у догляді за малюком для молодих батьків. Доктор Комаровський пояснив основні принципи, дотримання яких допоможе налаштувати сон правильно і забезпечити дитині всі умови для правильного і здорового зростання.

Читайте Знай в Google News!

Комаровський підготував коротку пояснювальну картку, на якій чітко написав, що найважливішими критеріями для забезпечення правильного сну для дитини є наявність режиму дня, фізичні навантаження та підтримання адекватного рівня зволоження повітря. Тобто молоді батьки мусять створити розклад, якого дотримуватимуться: години ігор, сну і споживання їжі мусять повторюватися з дня у день, щоб організм дитини прилаштувався і не витрачав енергію на “кризовий менеджмент”.

Фізичні навантаження або ж ігри для немовлят мусять відбуватись регулярно у кожній фазі без сну. Звісно, активність залежить від віку дитини, тому батьки мусять бодай поверхово ознайомитись із активностями, якими можна займатись з дитиною.

Комаровський, кадр з відео

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Не секрет, що Комаровський є головним адептом зволоження повітря взагалі для усіх, а для дітей - тим більше. Зволожене повітря допомагає зміцнювати імунітет, а також ускладнює передачу вірусних хвороб.

Наостанок лікар додав, що снодійні зазвичай не виписують малюкам, хоча інколи таке трапляється. В жодному разі не призначайт такі ліки самостійно, лише під контролем лікаря.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікар Євген Комаровський розповів, що робити, коли дитину "продуло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровський пояснив, як уберегтися від теплових ударів і сонячних опіків.

Також портал Знай.uа писав, що доктор Комаровський дав слушні поради в профілактиці коронавірусної інфекції.