Щоб забезпечити організму правильну налагоджену роботу, необхідно щодня вживати в їжу продукти, багаті активними речовинами. Організму потрібні всі групи вітамінів, для цього необхідно харчуватися різноманітно, адже вони виконують величезну роль в обміні речовин.

Читайте Знай в Google News!

Горіхи, морква, яблука, риба, м’ясо, молоко, сир, масло, сметана і сир - це топ продуктів, які рекомендується для вживання у їжу щодня.

Читайте і запам'ятовуйте, а таблицю можна роздрукувати і повісити на холодильник, щоб всі найважливіші дані у зручній формі завжди залишалися у вас перед очима.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще

Важливо пам'ятати про баланс. Нестача вітамінів (авітаміноз) або їх повна відсутність (гіповітаміноз) може стати причиною серйозних проблем зі здоров'ям, але передозування тим чи іншим корисним матеріалом, передусім, призводить до надлишку вітаміну в організмі (гіпервітамінозу) і нічого доброго не несе.

Справжньою вітамінною бомбою називають маленький коричневий плід ківі. У ньому міститься колосальна кількість вітаміну С: всього 2 середніх ківі задовольнять добову дозу дорослої людини в цьому вітаміні. Також він багатий на пектин, магнієм, клітковиною, вітамінами A, РР, B1, B2, B6, B12.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як схуднути за місяць: корисні поради по схудненню.

Як повідомляв портал Знай.ua, Розкрито секрет аномального схуднення Гройсмана: грамотно зіскочив.

Також Знай.ua писав, що Розкрито таємницю "ледачого" схуднення: ні спорту, дієтам і "чарівним" пігулкам.