Медики назвали 5 продуктів на кухні, які можуть захистити від розвитку раку і знизити рівень "поганого" холестерину.

Часник

Часник цілком заслужено опинився в цьому списку, адже в ньому містяться фітонциди - леткі речовини, які мають бактерицидну, протипаразитарну і протигрибковою ефекти. Алліцин в його складі при цьому може сприяти запобіганню розвитку раку легенів, що слід взяти до уваги.

часник, фото Pxhere

Кориця

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

До багатств на кухні медики віднесли і корицю, яка активно бере участь у стабілізації рівня цукру в крові, протидіючи м'язовому і суглобному болю. Вона знижує кількість вільних радикалів, уповільнює процес старіння, знижує ймовірність розвитку онкологічних захворювань.

Петрушка

Не менш корисна петрушка, яка позбавляє організм від токсинів та інших шкідливих речовин, а також покращує здоров'я кісток, зубів, ясен.

Шафран

Шафран дозволяє боротися не тільки зі старінням шкіри і менструальними болями, але і має хіміопрофілактичну дію проти раку печінки.

шафран, фото Pxhere

Імбир

Імбир не менш корисний для організму, наприклад, усуває проблеми з травленням і симптоми нудоти. Доведено, що корінь при раку може пригальмувати розвиток злоякісних клітин. І що особливо важливо в даний час на тлі спалаху коронавірусу, продукт сприяє зміцненню імунітету.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати сир у домашніх умовах.

Як повідомляв портал Знай.uа, медик дав 10 рекомендацій, як перехворіти коронавірусом у легкій формі.

Також портал Знай.uа писав, як правильно користуватися вітамінами, та де правда, а де міф.