Медики назвали 5 продуктів на кухні, які можуть захистити від розвитку раку і знизити рівень "поганого" холестерину.
Часник
Часник цілком заслужено опинився в цьому списку, адже в ньому містяться фітонциди - леткі речовини, які мають бактерицидну, протипаразитарну і протигрибковою ефекти. Алліцин в його складі при цьому може сприяти запобіганню розвитку раку легенів, що слід взяти до уваги.
Кориця
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
До багатств на кухні медики віднесли і корицю, яка активно бере участь у стабілізації рівня цукру в крові, протидіючи м'язовому і суглобному болю. Вона знижує кількість вільних радикалів, уповільнює процес старіння, знижує ймовірність розвитку онкологічних захворювань.
Петрушка
Не менш корисна петрушка, яка позбавляє організм від токсинів та інших шкідливих речовин, а також покращує здоров'я кісток, зубів, ясен.
Шафран
Шафран дозволяє боротися не тільки зі старінням шкіри і менструальними болями, але і має хіміопрофілактичну дію проти раку печінки.
Імбир
Імбир не менш корисний для організму, наприклад, усуває проблеми з травленням і симптоми нудоти. Доведено, що корінь при раку може пригальмувати розвиток злоякісних клітин. І що особливо важливо в даний час на тлі спалаху коронавірусу, продукт сприяє зміцненню імунітету.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати сир у домашніх умовах.
Як повідомляв портал Знай.uа, медик дав 10 рекомендацій, як перехворіти коронавірусом у легкій формі.
Також портал Знай.uа писав, як правильно користуватися вітамінами, та де правда, а де міф.