Медики назвали 5 продуктів на кухні, які можуть захистити від розвитку раку і знизити рівень "поганого" холестерину.

Часник

Часник цілком заслужено опинився в цьому списку, адже в ньому містяться фітонциди - леткі речовини, які мають бактерицидну, протипаразитарну і протигрибковою ефекти. Алліцин в його складі при цьому може сприяти запобіганню розвитку раку легенів, що слід взяти до уваги.

часник, фото Pxhere

Кориця

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

До багатств на кухні медики віднесли і корицю, яка активно бере участь у стабілізації рівня цукру в крові, протидіючи м'язовому і суглобному болю. Вона знижує кількість вільних радикалів, уповільнює процес старіння, знижує ймовірність розвитку онкологічних захворювань.

Петрушка

Не менш корисна петрушка, яка позбавляє організм від токсинів та інших шкідливих речовин, а також покращує здоров'я кісток, зубів, ясен.

Шафран

Шафран дозволяє боротися не тільки зі старінням шкіри і менструальними болями, але і має хіміопрофілактичну дію проти раку печінки.

шафран, фото Pxhere

Імбир

Імбир не менш корисний для організму, наприклад, усуває проблеми з травленням і симптоми нудоти. Доведено, що корінь при раку може пригальмувати розвиток злоякісних клітин. І що особливо важливо в даний час на тлі спалаху коронавірусу, продукт сприяє зміцненню імунітету.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати сир у домашніх умовах.

Як повідомляв портал Знай.uа, медик дав 10 рекомендацій, як перехворіти коронавірусом у легкій формі.

Також портал Знай.uа писав, як правильно користуватися вітамінами, та де правда, а де міф.