Доктор Комаровський розповів, до скількох років слід давати дитині вітамін "Д", і чи потрібен він взагалі підростаючому організму.

Про це повідомляє Clutch.

За словами доктора, вітамін "Д" набагато потрібніший літній людині, ніж дворічній дитині.

Євген Комаровський

"Медична наука взагалі вважає, що вітамін "Д" літній людині або вашому мужику дорослішому 40 років навіть потрібніший, ніж дворічній дитині. Тому що виявилося, що саме за останні роки, у вітаміну "Д" відкрили дуже багато нових функцій. Це і профілактика атеросклерозу, і зв'язок рівня вітаміну "Д" з рядом онкологічних хвороб". Доктор Комаровський

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також він розповів, в якому випадку може наступити передозування від цього вітаміну.

"Головне, що ви завжди з трудом знаходите відповідь на питання: "Чи потрібен вітамін "Д" конкретній людині, якщо вона їсть і риб'ячий жир, і яйця, і масло, плюс гуляє на сонці. І навіщо ж нам вживати? Буде передозування". Важливо запам'ятати всім. Якщо ви з ранку до ночі гуляєте на сонці, якщо у вашому раціоні є риба, масло, яйця, і ви приймаєте 400 одиниць вітаміну "Д" на день – передозування не буде. Тому, якщо ви сумніваєтеся треба чи не треба: треба". доктор Комаровський

Нагадаємо, що відомий український лікар Євген Комаровский пояснив батькам деякі нюанси про сон новонароджених дітей. Про це дитячий лікар написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Комаровський розповів, що на форумі для батьків йому задали питання про те, чи може новонароджена дитина без особливої причини спати по 2-4 години.

дитина

"Новонароджений, планове кесареве, 9 днів. Не спить 2-4 години. Наскільки це нормально?", – запитали його.

У свою чергу Комаровський відповів, що подібний режим не є нормальним для новонародженої дитини і якщо він так довго не спить, то його може що-небудь турбувати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровский розповів про те, симптомом чого може бути висип у дитини.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровский, правила якого успішно використовують багато батьків по всій країні, розповів про найкращий антибіотик.