Вчені з Каліфорнійського університету виявили поширену помилку, яку допускають люди, намагаючись схуднути. Саме цей фактор стає перешкодою для зниження ваги. Вчені відзначають, що він зводить нанівець навіть найбільш результативні дієти, передає Південний Федеральний.

Наукові співробітники розповіли, що немає ніякої різниці в тому, якої саме дієти дотримується людина, якщо вона допускає таку стратегічну помилку, як недостатнє вживання чистої питної води. В цьому випадку всі її зусилля будуть зведені до нуля, процес схуднення стоятиме на місці.

схуднення

За словами експертів, вода не здатна вирішити проблему зайвої ваги, але щоб наблизитися до наміченого результату, потрібен комплексний підхід, в основу якого покладені принципи здорового харчування і достатнє вживання чистої води.

дієта

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Вчені розповіли, що щодня вживати воду в достатніх кількостях необхідно в першу чергу тим, хто сидить на дієті з високим рівнем білків. Якщо ж ця умова не дотримується, то можна отримати серйозні проблеми, наприклад, з нирками.

Дієта на ніч

Нагадаємо, що прийнято вважати, що для схуднення і підтримки себе у формі обов'язково потрібен спорт. Але деякі люди настільки не створені для фізичних навантажень, що одні лише думки про фітнес викликають у них тихий жах. Своєю історією схуднення без тренувань поділилася дівчина.

Кетогенна дієта

У свої 25 років Ольга Скопинцева з міста Ярославль важила цілих 120 кілограмів. Дівчина відчувала себе вкрай некомфортно. Крім того, що зайва вага позначався на її здоров'ї та самопочутті, вона багато в чому диктувала правила її життя. Вона не могла носити те, що хоче, відвідувати активні заходи, так і з особистим життям не склалося. Тоді Ольга вирішила боротися, і в першу чергу, відмовилася від солодкого.

Як повідомляв портал Знай.uа, дієтологи порадили чудодійні напої для схуднення.

Також Знай.uа писав про те, що жінка пила один сік і воду, і от що з нею сталося: трагічні наслідки.