Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів батькам, що треба брати, збираючись на зимові прогулянки. Про це він пише на своїй сторінці в Instagram.

Популярний педіатр, думку якого довіряють мільйони мам по всьому світу зазначив, що даний список речей треба брати, якщо ви збираєтеся на тривалу прогулянку, наприклад в парк або гості. Вам не знадобляться всі ці речі, якщо ви збираєтеся просто погуляти у дворі.

"Перш за все вам знадобиться спеціальна сумка для прогулянок. В ідеалі вона повинна бути термоізоляційної і водостійкою. Форма і розміри сумки визначаються функціональними особливостями коляски (сумка буде стояти, висіти, розміри полиці і т. д.). Очевидно, що спочатку купують коляску, а потім до неї підбирають сумку", - зазначає Комаровський.

Тепер, власне, список того, що ви покладіть в сумку (все перераховане сприймайте в якості інформації для роздумів):

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

• підгузники в більш-менш герметичному пакеті (щоб не контактували з вологою) в кількості не менше 3 штук (і не забувайте регулярно поповнювати запаси);

• пакет для використаних підгузків;

• килимок, на який можна буде покласти дитину, щоб змінити підгузник;

• змінний одяг для дитини і для мами, яка може стати жертвою зригування;

• вологі та сухі серветки;

• косметичні та лікувально-профілактичні засоби з урахуванням факторів навколишнього середовища: крем під підгузник, захисний крем (від вітру і морозу), сонцезахисний крем, репеленти, засіб допомогою після укусів комах тощо);

• дезінфікуючий засіб для рук;

• пляшка з водою (мати на увазі, що пити хоче не тільки дитина, але і мама); їжа для дитя, перекус для мами;

• якщо планується дитяча їжа — посуд і пакет для використаного посуду; іграшки, пустушки, прорізувачі тощо;

• гаманець, ключі, заряджений мобільний телефон.

Нагадаємо, Комаровський попередив про ризики автомобільних подорожей з дітьми. Відомий український педіатр дав корисні рекомендації батькам.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розповів, як визначити брехню в рекламі ліків. Відомий лікар дав корисні рекомендації батькам.

Знай. ua писав, що доктор Комаровський назвав мазь, яка повинна бути в кожному будинку. За словами лікаря, це засіб ефективно і безпечно.