Недавнє дослідження учених показало, що серед фруктів одним із найкорисніших продуктів є банан.
Про це пишуть ЗМІ із посиланням на доповідь американських учених.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Нещодавно дослідникам вдалося встановити, що бананове пюре або сік є відмінним засобом для лікування шлунково-кишкового тракту і серцево-судинних захворювань. Також вчені рекомендували вживати банани тим, хто страждає на гіпертонію та аритмію.
А якщо вживати банани щодня, вони поліпшать роботу шлунково-кишкового тракту, захистять від атеросклерозу і занепаду сил. У м'якоті плоду містяться крохмаль і пектин, які мають обволікаючу ефектом.
Банани відмінно вбирають в себе шлунковий сік і сприяють швидкому виведенню його з шлунка. Таким чином, вони захищають від нападів печії, і показані пацієнтам з підвищеною кислотністю, відзначили медики.
Нагадаємо, гемоглобін - особливий білок, що містить залізо, він є дуже важливим для людського організму.
Саме завдяки гемоглобіну відбувається доставка кисню до всіх клітин нашого тіла.
Тому коли рівень цього залізовмістного білка падає - наші клітини відчувають відсутність кисню, як наслідок, виникає нестача енергії та швидке виснаження організму.
Рівень гемоглобіну піднімають спеціальними лікувальними засобами та продуктами, проте його рівень можна підняти, просто вживаючи смачні та поширені продукти, які наситять організм необхідними вітамінами та елементами.
Печінка містить вітаміни Е, К, Н, В, мідь, залізо, фосфор, калій, магній та натрій. При дуже низькому гемоглобіні медики рекомендують їсти хоча б 100 г страв з печінки щодня.
Як повідомляв раніше Знай.ua, з приходом осені потрібно уважніше поставитися раціону, особливо дитячого.
Спеціально для Clutch професійний дієтолог, фахівець з харчування дорослих і дітей Катерина Толстікова розповіла, як потрібно харчуватися в холодну пору.
Також Знай.ua писав про те, що оливкову олію традиційно виробляють з плодів Olea europaea (Оливи європейської).