Те, в якому місяці року народилася людина, розповість про те, наскільки довго він проживе. До такого висновку прийшли вчені. Експерти помітили цікаву закономірність і змогли обчислити місяць, у якому найчастіше народжуються долгожителі. Про те, які в тебе шанси на довге життя, читай у матеріалі Clutch.

Вчені провели масштабне дослідження і з'ясували, що найміцніше здоров'я у людей, які народилися в листопаді. Чому так? У людей, народжених у листопаді пікове формування мозку припадає на літній період. А в теплу пору року, зростаючий організм отримує пристойну частку вітамінів та інших речовин з свіжих овочів, фруктів, зелені. Підкріпившись, організм продовжує свій ріст з новими силами і з фундаментом для гарного здоров'я в майбутньому.

Ви могли помітити, що серед людей, народжених глибокої осені, багато щасливчиків, які дуже рідко хворіють. До довголіттю тих, хто народився в листопаді, можна додати ясність гострого розуму і деяку життєрадісність. Також осінні люди часто бувають альтруїстами, вони піклуються про інших і це приносить їм ще більше позитивних емоцій. Таким чином, народжені в листопаді довгожителі, самі того не підозрюючи, своїми вчинками продовжують своє існування, при чому в здоровому стані.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, Грейс Джонс - жінка з Великобританії, яка дожила до 112 років і зовсім не збирається йти на упокій. Дама зізнається, що не відчуває себе на свій м'яко кажучи похилий вік, а все завдяки правилу, яким вона користується вже більше 60 років.

Раніше Знай.ua повідомляв, що альтруїзм на ряду зі здоровим харчуванням і заняттями спортом продовжує життя. До такого висновку прийшла дослідницька група з Університету Британської Колумбії після проведеного експерименту.

Також Знай.ua писав, група учених виявила ефективний і легкий спосіб прожити набагато довше. Як з'ясувалося, вживання продуктів, які сприяють зменшенню запальних процесів, допомагає значно знизити ризик передчасної смерті.