Крихітка з Америки стала дуже популярної в соцмережах через рідкісне відхилення. Мелані Мартінез, проживає в шататі Міннесота, у свої неповні 2 рочки вона вже зірка! Причиною тому рідкісне генетичне захворювання. Очі дівчинки виглядають дуже незвичайним чином від чого викликають одночасно захоплення і подив.

Справа в тому, що через синдрому Аксенфельда-Рігера у дівчинки надзвичайно великі зіниці, що виглядає лякаюче і мило одночасно.

Лікарі поставили Мелані діагноз, відразу після народження. Це генетичне захворювання впливає на рогівку і райдужну оболонку, через це зіниці можуть стати дуже великими або розташовуватися не по центру ока.

На даний момент дівчинка бачить відмінно, але в майбутньому у неї можуть виникнути проблеми із зором. Крім того, очі Мелані дуже чутливі до світла, а тому на вулиці вона змушена носити сонцезахисні окуляри. До речі, окуляри дывчинцы дуже личать. Фото маленької принцеси в окулярах викликають бурю милих коментарів у соцмережах.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Я подумала, що вам, можливо, буде цікаво побачити Мелані в сонячних окулярах. Її очі дуже чутливі до світла, тому ми надягаємо окуляри кожен раз, коли виходимо на вулицю. Мені здається, вони симпатичні.

Довгий час мама Мелані Карина Ортега відчувала себе ніяково, коли люди здивовано дивилися на її дочку. Але все-таки зважилася і опублікувала в Twitter розповідь про хворобу дівчинки, до якої доклала її знімки. На превеликий подив Карини, користувачі виявилися в захваті від незвичайної зовнішності дочки.

Я просто розтанула від всієї тієї любові, що ви посилаєте моїй принцесі. Люди, ви просто змушуєте мене плакати від щастя. Оскільки ви дуже милі, я вирішила поділитись улюбленими фото моєї крихітки.

Відео: найкрасивіші очі

Мелані хоче подякувати всім вам за добрі слова. Вона поняття не має, що таке Twitter, але я сказала їй, що її всі люблять і вважають красунею.

Позитивні коментарі дали підтримку матері хворої дівчинки, допомогли адаптуватися в суспільстві і не комплексувати при кожному дивному погляді на Мелані.

"Знай.иа" писав раніше про те, що лікарі б'ють на сполох: в українських школах почалася страшна епідем.

"Знай.иа" повідомляє, що наслідки можуть бути страшними: 7 продуктів, які категорично не можна давати дітям.