Синдром виснаження яєчників - передчасне припинення функції яєчників у жінок молодше 40 років, які раніше мали нормальну менструальну і репродуктивну функцію.

Такий діагноз боїться почути кожна жінка. Але ще гірше, коли після такого діагнозу на вас косо дивляться і звертаються, як з ізгоєм навіть лікарі. Передає hyser.com.ua.

"Дитина, дитина, не буде у вас ніякого дитини, у вас, дівчина, ранній клімакс! Все, завершення репродуктивної функції. Нікому не кажіть, цим не хваляться, це вас красивіше не робить", - такий красномовний діагноз почула дівчина Інна в одній з клінік.

Лікар сказала дівчині в жодному разі не зізнаватися чоловікові, інакше кине.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Так, за статистикою в середньому в п'ятдесят - п'ятдесят два, а у вас в тридцять два. Всі претензії до статистики. Що ви дивитесь на мене? Все. Прийом закінчено. Наступна!", - з цими словами дівчина покинула кабінет.

Іннна йшла по вулиці і плакала, думки одна за одною накручувалися і перетворювалися в сніжний ком, від якого холодно на душі.

"Клімакс. Чоловіка немає. Дітей немає. Є 32 роки, пара одружених коханців, я ж думала, хоч для себе народити. Роки йдуть, цокає годинник, принца шукати вже немає коли".

Туш розмазалася, розтеклася чорними розводами. Якась бабуся простягнула їй серветку. І наказла не ревіти.
Жінка з незрозумілих їй причин, вирішила розповісти бабусі, що у не клімакс. А та байдуже відповіла, що у неї теж.

"Не реви. По радіо передавали, японські баби радіють, коли у них клімакс, - танцюють, пісні співають, свято у них, а не кінець світу. Сказали, свято жіночої свободи - чого хочу, те й роблю, нічого не боюся, - ні злетів, ні вильотів ".

"Мені тридцять два. Лікар сказала: все, дітей не буде, нікому, сказала, не говорити, чоловікові не говорити, а у мене і немає чоловіка та і не було ніколи. Слова говорилися, а сльози котилися одночасно", - зізналася Інна.

"Ось і добре, - сказала бабуся, - Радій! Попався б якийсь паршивець, занапастив би тобі всю молодість, і взагалі, напився б і дитину би втратив!"

Під'їхав автобус, але не Інкін, бабусин, і вона поїхала.
Інка закривала очі і провалювалася в міцний сон. Їй снилася її бабуся Маруся з крильцями, немов у ангела. Уві сні вона була маленькою, хвацько укладала білі хмарки на чорні залізні ліжка, а дід Степан, як і раніше піднімав інкові на руки і підкидав з хмарки на хмарку.

"Триста вісімнадцятий до вулиці Стрельцова їде? Інка прокинулася і зі словами" так, так "встигла забратися в автобус, а за нею чоловік, який звільнив її від сну спогадів.

"Вирішено. Поїду в село", - думала Інка, дивлячись у вікно. Повз пропливали будинки, дерева, інші автобуси, машини, люди. "Всі там плачуть і страждають" - фраза бабусі Марусі крутилася в голові.

"Не хочу плакати і страждати. Полежу на перині і весь клімакс пройде". Інка придумала сама собі метод лікування і посміхнулася.

Її помітив чоловік.

"Люблю, коли люди посміхаються", - чоловік, який встиг разом з нею на потрібний автобус, дивився на Інку і теж посміхався.

У них зав'язався цікава розмова. І чоловік зізнався Інні в симпатії. Вони ще довго розмовляли.

Це знайомство виявилося доленосним для дівчини. І через кілька років у пари народилася здорова дитина.
Історія нехай трохи і чарівна, але закликає не здаватися.

Нагадаємо, рідкісна хвороба 11-річної школярки загнала лікарів в глухий кут.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці поради допоможуть тобі займатися спортом із задоволенням.

Також "Знай.uа" писав, фахівці розповіли, як убезпечити себе від нудьги.