ДТЕК і ФК «Шахтар» підвели підсумки сезону 2020 року «Давай, грай!», унікального проекту національного рівня, завдяки якому діти можуть безкоштовно займатися футболом.

Компанія ДТЕК спільно з Shakhtar Social, за підтримки UEFA Foundation for Children, інших українських компаній і місцевих громад розвиває всеукраїнський футбольний проект «Давай, грай!», мета якого - популяризація принципів здорового способу життя, розвиток фізичної культури і непрофесійного спорту серед дітей та молоді.

Спортивний проект «Давай, грай!» починався як локальна ініціатива, а сьогодні вже в 36 населених пунктах України, на 66 сучасних футбольних полях, 5000 дітей безкоштовно грають в футбол.

«ДТЕК протягом усієї своєї 15 річної історії допомагає регіонам, в яких знаходяться підприємства компанії, реалізуючи безліч соціальних і гуманітарних проектів. І одним з найважливіших проектів став «Давай, грай!», завдяки якому ми, спільно з ФК «Шахтар», привели більше 5 тисяч дітей на відкриті футбольні майданчики «Давай, грай!» в 36 містах України» - прокоментував Максим Тімченко, генеральний директор ДТЕК.

«Більше двох років тому ФК «Шахтар» і компанія ДТЕК розпочали співпрацю в сфері масового дитячого футболу. В результаті цього були відкриті футбольні майданчики по всій країні, але найголовніше те, що ми поділяємо єдині цінності в розвитку дитячого футболу» - повідомив Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар».

Відео з підсумками проекту «Давай, грай!» в 2020 році: www.youtube.com/watch?v=3vI18szwYQE