Про це заявила Генеральний секретар ІСС Ukraine Дарія Заболотня.

«Це сигнал того, що і на найвищому рівні прийшло розуміння забезпечити сталий розвиток саме середнього класу. І те, що цю Раду очолила Юлія Свириденко, це нас дуже сильно обнадіяло. Вона досить сильний спеціаліст в економіці. Пройшла школу безпосереднього спілкування з бізнесом на низовому рівні, в Чернігівській обладміністрації, працювала в міністерстві економічного розвитку», - сказала Заболотня.

Вона зазначила, що Офіс президента є ініціатором значної частини законопроєктів з економічного напрямку, що в свою чергу дозволяє їм отримати підтримку у Верховній Раді. Тож, на її думку, призначення головою Ради з розвитку малого бізнесу фахівця високого рівня Юлії Свириденко, за якою не тягнеться шлейф лобістських справ, є суттєвою перевагою. І підвищить довіру підприємницької спільноти до законодавчих ініціатив президента.

«Те, що вони (законопроєкти – ред.) візуватимуться саме економічним напрямком, безпосередньо Юлією Свириденко, це ми сподіваємось, буде гарантувати, не тільки те, що почнуть запускатися в роботу нормативні акти, які вкрай необхідні бізнесу, але і фахово та виважено вони будуть підготовлені», - наголосила Заболотня.

Нагадаємо, 22 грудня президент Володимир Зеленський своїм указом створив Раду з розвитку малого підприємництва для сприяння налагодження конструктивної взаємодії органів державної влади та суб'єктів малого бізнесу. Головою ради призначено заступника голови Офісу президента Юлію Свириденко.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще