Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська розсекретила, коли не можна вірити жінці. Забавний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська частенько піднімає українцям настрій забавними роликами, в яких жартує на різні життєві теми, знайомі кожному. Також ділиться кадрами з особистого життя та багатьом іншим. На цей раз вона вирішила почати з мудрої цитати.

Оля Цибульська, фото: Instagram

"Прозріння - то перестати бачити те, чого не існує", - зазначила зірка.

Далі Оля Цибульська розповіла, яким словам жінки, на її думку, не варто вірити.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Коли жінка каже, що вона дітей любить більше, ніж чоловіка - не вірте. Дітей із подругою вона може залишити, а чоловіка...", - пожартувала співачка.

Шанувальники посміялися з чергової мудрості співачки, але зауважили, що порівняння дещо недоречне.

"Це трохи не те кохання, тому недоречне порівняння", "Не згодна, значить, це не подружка", "Оце точно", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як змінюються інтереси після 40 років, більше жодних діамантів: "Каннабіс дешевший".

Також наш портал інформував, солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська готова показати "чужим" гострі зуби, якщо буде потрібно: "Кицька дрібна, але відкусить голову".