Український співак Віталій Козловський зізнався, що нинішні виступи не дають йому жодного прибутку. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський розповів, що всі його виступи на сцені мають суто благодійний характер, тому він не заробляє на них жодної копійки. Водночас він наголошує, що його концерти стали особливо дорогими, адже воїни ЗСУ платять життям, щоб він міг співати, а українці приходили на виступи.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"Виступи, які зараз є, не приносять грошей. Але водночас це найдорожчі концерти, які я мав. За те, щоб ми так могли зібратися і заспівати, наші захисники платять своїм життям", - зазначив співак.

Українці зазначили, що шанують артиста за те, що він підтримує як простих людей, так і захисників на фронті.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Так тримати! Молодець! Разом до Перемоги! Все буде добре! Все буде Україна!", "Пишаюся! Поважаю! І щиро люблю Тебе, рідний!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Варто зазначити, що Віталій Козловський виступив на багатьох благодійних концертах для ЗСУ, а також активно допомагає збирати кошти для потреб воїнів на передовій.

Раніше портал Знай повідомляв, Віталій Козловський розповів, яку істину відкрив для себе після поїздки на фронт: "Безглуздо нити".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський одним кадром показав, як виглядають змучені серця українців: "Не пробачимо".

Крім того, ми писали, Віталій Козловський насолодився "серенадою" від Юрія Ткача прямо посеред жвавої вулиці: "Звучить добре".