Дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла про те, чим вона займалася на початку повномасштабної війни.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує актуальну інформацію про події у країні, а також допомагає громадянам.

Олександра Кучеренко. Фото: Instagram

Олександра Кучеренко вирішила розповісти, що вона робила для того, щоби наблизити нашу з вами перемогу. Цей день ближче, ніж багато хто думає.

"Війна зараз йде скрізь: на землі, в небі, в головах та в інформаційному просторі, де наші журналісти цілодобово борються за правду. Разом з українськими медіагрупами та @ictvua я приєдналася до міжнародного проєкту FREEDOM - з цього місця біля комп'ютера щодня записую для телеканалу інтерв'ю з політичними експертами, соціологами, російськими опозиціонерами, українцями, які тут і зараз переживають війну" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Вона навіть уявити собі не могла, що ще недавно вона могла посміхатися у розмовах, жартувати, говорити про плани на життя тощо. Все це змінив злощасний день і рішення російського диктатора напасти на чужу країну.

Зараз усі розмови зводяться до війни, а також до смертей. Тисячам смертей, які зараз відбуваються в Україні, у нашому з вами будинку.

"Не потрапляйте в інформаційні пастки - розпізнайте фейки та довіряйте лише надійним джерелам. Приєднуєтеся до ефіру", - підсумувала дівчина.

Користувачі у коментарях почали відзначити, що все це надихає і змушує людей діяти.

Нагадаємо, що чарівна дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра "втратила сон" через останню путівку.

Раніше ми повідомляли, що дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко здивувала українців образом.