Дуже відомий український модельєр, волонтер, бізнесмен та власник цілої мережі бутіків свого бренду Андре Тан розповів дівчатам, що буде модно цієї весни.

Андре Тан продовжує радувати підписників у мережі Instagram й займатися своєю улюбленою справою - говорити про моду та стиль життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Андре Тан, фото: Instagram

"Любі, я знаю, що всі хочуть виглядати стильно і бути в тренді, але частой просто не знають, де шукати ту саму річ, чи не на це часі. Тому я зробив добірку стильних образів на весну", - пише Андре Тан.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Отже, ловіть:

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

1. Вишиванка

Тільки не кажіть, що у вас немає в гардеробі нічого з українськими мотивами. А якщо й є, то така вам потрібна. У ній ви точно не залишитеся непоміченими. А для наших красунь за кордоном, це дуже крутий варіант наголосити і показати нашу культуру!

Сукня вже сама по собі є повним чином, тому потрібно лише підібрати взуття та сумочку. Рекомендую звернути увагу на білі кеди, ботильйони або босоніжки на невеликій платформі, які ідеально підійдуть для виходу на якусь подію.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

2. Квітуча сукня

Квіткові принти – тренд цього сезону. Легкість та квітучасть у сукні з таким принтом тобі забезпечена. Декольте підкреслить всю красу, а зав'язочки на плечах додадуть грайливості.

Сукня настільки завершена дивіться, що навіть не потрібні додаткові елементи в образі, я б тільки порадив одягнути якийсь мінімалістичний кулон, сережки та браслет з одного комплекту, щоб гарманізувати все, і взуття - легкі босоніжки на плоскому ходу або каблуки в пастельних кольорах.⠀

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

3. Яскравий образ

Весною жити хочеться, чи не так? Тому ми дістаємо яскравіші речі! Ідеальний варіант яскравого образу – такий червоний костюм, який вже виглядає завершено, тому не потрібно думати із чим що поєднувати.

З аксесуарів рекомендую доповнити образ очками; круто виглядають окуляри з трендовими ланцюжками. А по взуттю вибір великий: лофери-чанки, босоніжки як на грубому підборі, так і на тоненькому, ботильйони, кеди.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

4. Кежуал щодня

Ну і не забув я вже про швидкий і простий, але такий стильний образ. Джинси з сорочкою / футболкою (як білою, так і яскравою). Це must-have образ на будь-який випадок. Але що робить цей образ особливим – деталі.

Прапор 🇺🇦 на кишені джинс, підгорнуті рукави, м'яка тканина. Доповнити образ можна ланцюжком на шию та масивними сережками. Якщо ти вибрала футболку, то можна надіти кепку чи бандану.

Нагадаємо, вигоряють не лише чорні шмотки: модний філософ Андре Тан пояснив, як врятувати безбарвне життя.

Раніше повідомлялося, "У голові хаос...": Андре Тан показав легкий спосіб стати сильнішим, і мода тут ні до чого.

Також, "Привіт" із 90-х: який "забутий" аксесуар повернеться в моду навесні-2023, але в оновленому вигляді.