Знаменита сага про Гаррі Поттера може повернутися на екрани у вигляді нового серіалу від НВО. Американський телеканал близький до укладання угоди з Warner Bros. Про це інформує Bloomberg.

Серія романів про юного чарівника "Гаррі Поттера", написана Джоан Роулінг підкорила багатьох любителів фентезі-літератури. Також неймовірну популярність набула екранізація пригод Гаррі Поттера та його друзів. Останній фільм було випущено ще 2011 року і фанатам залишалося лише переглядати цей шедевр.

Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"

Проте з'явилася надія, що "Гаррі Поттера" перезапустять у вигляді серіалу. Угода про виробництво серіалу для HBO Max може вже наступного тижня, коли Warner Bros. представить програму розвитку сервісу, а поки що компанія відмовляється від коментарів.

Очікується, що кожному сезону серіалу буде відведена одна із семи книг Джоан Роулінг, що дозволить детальніше розкрити чарівний світ завдяки довшому хронометражу. Зазначається, що з письменницею обговорюється можливість перетворити історію на семисезонний серіал, але поки що угоди не досягнуто.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Фільм Гаррі Поттер, кадр з відео

Відомо, що Джоан Роулінг хочуть максимально присвятити процес зйомок, щоб вона стежила за дотриманням сюжету оригіналу і допомогла НВО повністю передати атмосферу фантастичного світу.

Раніше портал Знай повідомляв, красень зі "Скубі-Ду" Фредді Принц-молодший навідріз відмовився повертатися у фільм: "Шкода про роботу".

Також наш портал інформував, що Netflix випустив найстрашніший фільм, який переплюнув навіть Джеффрі Дамера: глядачі ховаються за меблями.

Крім того, ми писали, зірка "Уенздей" Дженна Ортега зганьбилася без білизни на червоній доріжці: не кожна б так вийшла.