Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував українців геніальною пародією на білоруського диктатора Олександра Лукашенка та його ядерні страшилки. Новий ролик пародист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий регулярно піднімає українцям настрій кумедними пародіями. Гуморист особливо витончено висміює особистостей, пов'язаних із кремлівським режимом, наприклад, його пародію на Лукашенка складно відрізнити від оригіналу.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Цього разу пародист вирішив посміятися саме над білоруським диктатором та його ядерними страшилками, які він вигадав після заяви путіна про розміщення в Білорусі тактичного ядерного озброєння.

Українці залишилися у захваті від нової роботи гумористу і навіть почали розбирати пародію на цитати.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Розбираємо на цитати! Шедеврально", "Так, я обіссявся кілька разів, але не від страху, а від радості", "Не заздрісною і забобонною, досі іржу", "Дякую вам, що піднімаєте нам настрій", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що діялося в Кремлі, після видачі ордера на арешт путіна: "Гаагу за три дні".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Крім того, ми писали, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий перетворився на Пєскова і розповів "правду" про заворушки на росії: "Чупакабра".