Журналіст запитав Меладзе, як йому відпочивається, поки росія бомбить українські міста.

"Захисники" Меладзе, який відпочивав у компанії дружини заступника міністра оборони російської федерації, Світлани Іванової, в результаті, вибили камеру з рук оператора. Запитання журналістів звучало так: "Як вам відпочивається, поки росія бомбить українські міста".

Валерій Меладзе в Куршавелі. Фото: скриншот Youtube

Меладзе почав нервувати та захотів поговорити з журналістом без оператора, він обіймав його та просив вимкнути камеру. Однак Михайло Ткач та оператор не захотіли приватних розмов. До знімальної групи підійшов чоловік і спробував закрити камеру рукою. Меладзе повів його назад, обійнявши за плечі.

До журналістів ставились вороже. З'явились молодики та заявили, що "Меладзе зараз не хоче розмовляти". Співак та інші люди з його оточення прагнули вимкнути камеру або вибити її з рук оператора: "Вируби, я поговорити хочу", - нервував Валерій Меладзе.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Валерій Меладзе в Куршавелі. Фото: скриншот Youtube

Журналіст пояснив, що важливо знати думку співака, адже він публічна особа. Засуджує він війну чи підтримує? Чи може він просто боїться. Дружина Меладзе Джанбанаєва відтягнула його за рукав куртки.

Коли журналісти спробували піти за ними, хтось із оточення Меладзе вдарив по камері і вибив її з рук українського оператора.

Валерій Меладзе в Куршавелі. Фото: скриншот Youtube

Журналіст зазначає, що імовірно така поведінка Меладзе була через те, що за його діями слідкувала дружина заступника міністра оборони Російської Федерації Світлана Іванова. Її чоловік вчиняв і продовжує вчиняти злочини на території України, а жіночка спокійно собі відпочиває у французькому курортному містечку.

Журналісти наголосили, що саме через те, що Україна прагне стати частиною Євросоюзу росія намагається знищити Україну та українців. Натомість ті, хто засуджують прагнення українців, самі їздять відпочивати та жити у європейські країни.

Нагадаємо, ми писали, що Віра Брежнєва після чуток про розлучення з Меладзе "відрізала" волосся під темне каре: "Ми стали сильнішими".

Як повідомляв "Знай.ua" Максим Галкін не побоявся гідно відповісти на "Слава Україні": на росії заллються жовчю.

Також "Знай.ua" інформував, Надя Мейхер у пір'ї засунув гілку в голову, креативності позаздрить Меладзе.