Багато хто знає такого російського гумориста, як Михайла Галустяна... який понад 5 років тому був одним із друзів Володимира Зеленського – Президента України.

Звичайно ж, на початку повномасштабної війни чоловік, як і багато інших зірок шоу-бізнесу країни агресора, показав усю свою натуру, не підтримавши нашу країну після нападу.

Михайло Галустян, скріншот: Youtube

Багато росіян, включаючи відомих особистостей, пишаються тим, що їхні солдати вбивають мирних жителів і знищують українські міста. Однак пройшов уже рік, вони усвідомили, що все не так "казково" і незабаром доведеться пожинати свої плоди. Тому особисто Михайло Галустян отримав громадянство Вірменії.

Цю новину Галустян оголосив під час заходу у Єревані.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Справедливість перемогла, я нарешті-таки отримав громадянство Вірменії. Я йшов чесним і правильним шляхом, подав чесно документи, і ось нарешті отримав", - заявив він.

Хоча ще кілька років тому, напевно, не замислювався над цим питанням. Представник шоумена Табріз Шахіді розповів, що "залишається податковим резидентом РФ та громадянином РФ і нікуди переїжджати не збирається". Хоча багато хто знає, як швидко доводиться "перевзуватися" таким людям.

Михайло Галустян, фото: кадр з відео

Більше того, Галустян навіть у Instagram виставив публікацію, щоб пояснити, що сталося. Він заявив, що пишається тим, що є вірменином. Він дуже вірить, що його історична та етнічна Батьківщина буде у дружніх стосунках із країною-агресором.

Нагадаємо, Бузова випустила новий кринжовий віс*р про тих, хто втік від мобілізації: "Тусувалась з Галустяном"

Як повідомляв "Знай.ua", Хлівнюк з "Бумбокса" звернувся до ворогів, що виросли на його піснях: "Мародери засс*ні"

Знай.ua писав, колишній друг Зеленського Галустян змусив дівчат "працювати" над його партнером: "С*сіте, щоб ходити не міг"