У соціальній мережі Twitter розгорівся скандал мало не голлівудського масштабу після того, як продюсер Стівен С. ДеНайт прокоментував роботу із зіркою "Венздей" Дженною Ортегою.

Незважаючи на те, що дівчина є дуже талановитою актрисою, чоловік заявив, що актриса поводилася непрофесійно під час зйомок першого сезону серіалу.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

Постановник розповів, що любить спілкуватися з акторами щодо їхніх діалогів і про те, як їх можна покращити. Однак він вважає, що Дженна Ортега з Уенсдей вчинила вкрай погано, змінюючи свої діалоги самостійно, не радившись зі сценаристами.

За словами ДеНайта, актори іноді "не бачать повної картини того, як розвиватиметься сюжет", а також не розуміють, "чому деякі діалоги важливі, щоб у розповіді з'явився сенс". Це може призвести до невідповідності сценарію та збитків у часі та грошах на зйомках.

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Показати ще

Дженна Ортега та Емма Майєрс, кадр із серіалу

Постановник Стівен С. ДеНайт припустив, що Дженна Ортега чинила так через свій юний вік, проте також зазначив, що дівчина зобов'язана знати, як все влаштовано у створенні кіно.

"Вона молода і, можливо, не знає, як має бути правильно", - написав продюсер.

Він також зазначив, що життя надто коротке, щоб мати справу з такими акторами, як Ортега, натякаючи на те, що сам не став би з нею працювати.

Стівен С. ДеНайт, скріншот: Twitter

Нагадаємо, без гострих пазурів і іклів: як у житті виглядає подруга-перевертень "Венздей" Емма Майєрс

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Венздей" Дженна Ортега зганьбилася без білизни на червоній доріжці: не кожна б так вийшла

Знай.ua писав, Дженна Ортега з "Венздей" поскаржилася на зйомки серіалу: "Рвала на собі волосся"