Відома блогерка, яка набула популярності завдяки зйомкам у серіалі "Школа" Оля Шелбі (Ольга Шевченко), одного разу звернулася до своїх фанатів у росії, і закликала їх не мовчати.

Це сталося на початку повномашстабної війни і всі ми тоді ще вірили, що до росіян можна достукатися. У це вірила Оля. Відповідна посада з'явилася на сторінці молодої актриси в соцмережі Instagram.

Оля Шелбі закликала росіян битися хоча б за своє майбутнє, адже за такого уряду країну чекає крах.

Оля Шелбі, фото: Instagram

"Росіяни. Може ви почнете битися за себе і майбутнє своїх дітей? Хоча б за себе. Ми живемо в бомбосховищах і бачимо як наші міста намагаються зрівняти із землею. Стільки болю я ніколи не відчувала. Біль, страх і сльози. Це те, що відчуває моя країна останніми днями. Коли від кожного повідомлення від рідних завмирає серце", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Знаменитість зізналася, що вона разом із сім'єю все життя говорила російською мовою, але в жодному українському місті її ніхто ніколи не утискав за це. Оля розповіла, що вільно могла говорити російською, як у Харкові так і у Львові, і жодних нерозуміння не було.

Фото зі сторінки Ольги Шевченко

Скріншот поста Олі Шевченка

Нагадаємо, що подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" здійснила мрію 20-річних українок у Дубаї: "Дізналися перед вильотом".

Раніше ми повідомляли, що подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" втекла до путіна на побачення: "Вийшло закохатися".