Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія показала милі фото з дочками та відзначила, що нудьгує за ними та чоловіком. Кадрами вона поділилася в instagram.

Камалія показала серію теплих кадрів, на яких позує із дочками. Зірка зазначила, що поки вони разом із чоловіком живуть у Лондоні, вона залишається в Україні та приділяє всі свої сили допомозі країні, зокрема на міжнародному рівні.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"Крім обов'язків перед країною, я маю зобов'язання перед моїми дочками, моїми принцесами. Я залишила їх з татом у Лондоні, а сама живу в Україні разом із моїм народом, ризикуючи собою так само, як кожен українець, займаючись благодійністю, виїжджаючи за межі країни лише для того, щоб поширювати образ України, збирати пожертвування, просити про додаткову допомогу, і мої останні візити до Пакистану не були винятком", - зазначила співачка.

Камалія додала, що багато хто не розуміє її жертви і критикує за першої нагоди, наприклад через те, що вона поїхала до дочок.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Тепер, якщо мої діти просять мене побути з ними хоча б під час шкільних канікул і трохи розважитись, чому це стає такою великою проблемою для деяких моїх співвітчизників?!! Правда, не розумію…", - обурилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія знайшла комусь подарувати своє кохання, поки Захур з дітьми за тисячі кілометрів: "Ще один привід".

Також наш портал інформував, Камалія похвалилася чудовою роботою Захура, постарався на славу: "Улюблений, ти ювелір".

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська не змогла тримати цього в собі, так захопилася, що тапки злетіли: "Для того, щоб відключити мозок".