Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

Шанувальники люблять Олену-Крістину Лебідь за іскорметний гумор, а вона не втомлюється постійно їх веселити. Артистка записала чергове відео для TikTok і не забула про кумедні маски, які вона часто використовує.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

В одну секунду вона красувалася і грала очима, а в іншу її обличчя в буквальному значенні "посипалося". Не сказати, що під маскою ховалося щось огидне. Телеведуча жартівливо заявила, що перестаралася зі "штукатуркою", маючи на увазі макіяж. У той же час вона вигадала, як виплутатися з незручної ситуації.

"Скажу, що засмага облізла", - додала Лебідь.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Під відео зібралося чимало приємних коментарів, у яких фанати розхвалили телеведучу та її хвилинку гумору. Але незадоволені теж знайшлися і порушили мовне питання, а знову Лебідь дорікнули за використання російської мови під час війни.

"Чому Ви не спілкуєтеся і не пишете українською. Дивлюся коментарі, а тут і далі повно тих, кому яка різниця. Невже не можна в Україні навчитися українській мові. Ганьба", - написала підписниця.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь підняла пончик за малечу, яка пережила катастрофу: "Так можна було?"

Як повідомляв Знай.ua, пропагандист лавров "відпочиває": Олена-Крістіна Лебідь перетворила своє обличчя на кінську морду: "Крем підвів"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь знайшла, куди засунути пляшку - Розенко сподобається: "Я ж говорила, не викидаємо"