Володимир Зеленський - Президент України, колишній гуморист та учасник "Кварталу 95", який віддав головну роль на гумористичній ниві Євгену Кошовому, своєму найкращому другу.

Вони підтримують теплі стосунки та навіть спілкуються. Наразі "лисий" комік, в інтерв'ю для Youtube-каналу "Бомбардир" розповів про одну історію, пов'язану з партією "Слуга народу".

Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Арт-директор студії "Квартал 95" розповів, як з моменту появи Володимира Зеленського на посаді глави держави на їхній дружбі хотіли заробляти інші люди. Актор зізнався, що міг легко стати мільйонером, але спрацювало сумління. Коли Зеленський вирішив балотуватися у президенти, Кошовий одразу сказав друзям, що не піде у політику.

Проте після того, як Володимир Олександрович очолив країну, увага до Євгена зросла. Більше того, якось його попросили "завести" людину до списку президентської партії "Слуга народу" за чималу суму. Акторові готові були заплатити цілих 10 мільйонів доларів США.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Євген Кошовий, скріншот: Youtube

"Це бізнесмен якийсь там. Я кажу: "Та ні". Ти розумієш, як я потім буду йому (Зеленському) в очі дивитися? У мене навіть душа до цього не лежить, я ніколи навіть про це не думав, що я десь можу щось взяти, когось завести і потім спокійно сидіти на дупі рівно", - зазначив Євген Кошовий.

Нагадаємо, дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара показала, якою принцескою була у дитинстві

Як повідомляв "Знай.uа", дружина та дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" показали "секретний" прийом для підвищення настрою: "Прекрасне тріо"

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів про свою проблему, яку зрозуміють Кошової та Яма: "Неголена Червона Шапочка"