Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару продемонструвала ідеальну фігуру у мініатюрній сукні. Гарячими кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару, окрім безлічі талантів, має шикарну зовнішність, яку постійно підкреслює ефектним вбранням. На сцені зірка завжди виглядає неймовірно, а часом навіть примушує шанувальників червоніти.

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

На цей раз Ірина Сопонару постала в розкішній і дуже коротенькій сукні чорного кольору. На фото акторка сіла і трохи підняла одну ніжку, демонструючи наскільки мініатюрне її вбрання. Кадр вийшов досить ефектний.

"Трішки краси з минулого року)) Всім дякую, що на Лізі Сміху, я була така чарівна", - підписала кадри зірка.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Українцям вигляд улюбленої актриси дуже сподобався.

"Ніжні ніжки", "Ну та ти просто чорна орхідея. Чарівна і ймовірно запах приємний і бажаю бути більш усміхненою", "Не зупиняйся, красуне наша, а роби сміливіші подарунки", "Красива", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару почула несподіване послання у треку Alyona Alyona: "Почулося?"

Також наш портал інформував, красуні з "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук зарядили українців новорічним позитивом: "Правильна енергія".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила ідеальними формами у білому платті: "Вбивча краса".