Відома українська виконавиця Наталія Могилевська презентувала нову виставу та захопила Павла Зіброва. Уривок з виступу зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська усі місяці повномасштабної війни активно підтримує воїнів ЗСУ та простих українців, а також знаходить сили та час для розвитку своєї творчості.

Наталія Могилевська, фото: Instagram

Так, зірка регулярно виступає у театрі з музичними спектаклями і ось нещодавно відбулася прем'єра її нової роботи "Деньки".

Так, Наталія Могилевська поділилася уривком із виступу, на якому співає на сцені у світлі одного лише ліхтаря. Українці високо оцінили виставу зірки, зокрема, від похвали не втримався Павло Зібров, який зазначив, що йому дуже сподобалося.

Популярні новини зараз

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Дуже сильна вистава! Браво! Всі хто ще думають - купуйте скоріше квитки. Глибоко, по справжньому, про важливе, з самоіронією, те що близьке кожному. Обіймаю, Наталочко, ти велика молодець! Браво! І браво всій команді!

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська дозволила собі помріяти і злегка оголитися, коли над головою не чується свист ракет: "Хочеться..."

Також наш портал інформував, Павло Зібров нагадав про героїв, які не носять плащі та зброю, але рятують життя: "Працюють нон-стоп".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".