Зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик вразила фоторепортажем із Канади та розповіла про принади життя в країні. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Тетяна Песик у рамках благодійного туру разом із колегами по сцені побувала у Канаді. Вона встигла побачити низку пам'яток і трохи помандрувати. Актриса зізналася, що залишилася у захваті від місцевих краси та показала кілька атмосферних фото.

Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Канада. Друзі, хочу вам розповісти про неї. Ця країна дуже велика і різна як кліматом, так природою і людьми, які там проживають. Наймальовничіші гори знаходяться на Заході Канади, їдучи машиною з одного міста в інше я афігівала від цієї краси, кажуть влітку. це взагалі 🔥🔥.. Ця частина Канади мені найбільше сподобалася", - поділилася зірка.

Таня Песик зізналася, що незважаючи на дедалі більше в Канаді її торкнулися саме виступів перед українцями, які стали біженцями або вже мешкали там задовго до війни.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"На благодійних концертах мене розривало зсередини, кожен із них закінчувався моїми сльозами, мене розпирала гордість за наш народ", - додала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, "Це розрив, все легально": Тетяна Песік пішла у всі тяжкі на фермі з марихуаною.

Також наш портал інформував, Тарас Стадницький та Віктор Гевко з "VIP Тернопіль" повторили легендарних The Beatles: "Для ЗСУ".

Крім того, ми писали, "Я з багатої родини...": Тетяна Песик вперше розповіла правду про своє походження, засунувши обличчя у салат.