Дженна Ортега отримала понад 10 мільйонів нових передплатників у Instagram всього за 10 днів після довгоочікуваного випуску її нового серіалу Netflix "Венздей".

За даними Pop Crave у 20-річної акторки було 9,39 мільйона підписників у день прем'єри шоу Netflix минулого місяця, і в даний час вона може похвалитися приголомшливими 24,3 мільйонами фоловерів.

Діаграма, що показує її зростання в соціальних мережах, показує, що після прем'єри вона заробила понад 1 мільйон підписників всього за 24 години.

Ортега грає Венздей Аддамс у спін-офі "Сімейки Аддамс" режисера Тіма Бертона. Раніше вона з'являлася в таких шоу і фільмах, як "Застряг посередині", "Цнотлива Джейн", "Ти" та "Няня: Королева вбивць".

Незважаючи на швидке зростання слави, Ортега нещодавно зізналася, що вона все ще пристосовується до тиску, коли на неї кидають загальну думку.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

"Я не завжди дивлюся, що я зробила. Я надто критична до себе, і якщо я спостерігаю за собою, це руйнує мою самооцінку", - сказала вона журналу People в інтерв'ю, опублікованому цього тижня.

Але Ортега визнала, що вона народжена для ролі Венздей Аддамс.

"Люди казали мені, що я схожа на неї з того часу, як мені виповнилося шість років, - сказала вона. - А в мене досить похмуре почуття гумору."

Дженна Ортега, "Венздей", фото: Знай.ua

У серіалі "Венздей" від Netflix задіяно зірковий склад, у тому числі Кетрін Зета-Джонс, Луїс Гусман, Гвендолін Крісті, Рікі Ліндхоум та Фред Армісен.

Нагадаємо, що Дженна Ортега з "Венздей" потужно підтримала Україну: "Життя у небезпеці".

Раніше ми повідомляли, що Дженна Ортега отримала роль Венздей за 10 хвилин у Zoom, Тім Бертон був рішучим: "Усміхаєтеся і киваєте".