Настя Каменських якось нещодавно нагадала, що цього року вона відзначає 5 років сольної кар'єри. Важко уявити, що лише у 2017 році виконавиця з Олексієм Потапенком призупинили спільну діяльність, сфокусувавшись на окремій творчості.

Вночі артистка показувала фрагмент своєї нової пісні, опинившись зі свічкою в руках, яка зрештою згасла. Композиція написана про важку зиму... всім нам її ще доведеться пережити, хоч для нашої нації немає нічого неможливого.

"Ця зима, мабуть, одна з найскладніших для кожного українця. Але я впевнена, що, незважаючи на всі перешкоди, ми обов'язково вистоємо. Бо те безмежне кохання та жага до життя, властиві українському народу, наділяє кожного з нас неабиякою силою", - пише Настя Каменських у публікації.

Її нова пісня називається "Мама-зима", вона створена, щоб нагадати - світло, яке горить у кожному з нас, здатне розчинити будь-яку темряву. А любов і віра у власні сили зігріють за будь-якої температури.

Настя Каменських, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Це не пісня, а кайф. Дуже круто, вже навіть слова знаю", "Дякую вам за те, що в такий складний час ви продовжуєте дарувати нам свою творчість", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських усамітнилася від зайвих очей і спровокувала нові чутки про вагітність: "Якою ціною"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських обрала собі красеня на Нацвідборі, Потап і поряд не валявся: "Це про прощання"

Знай.ua писав, Потап і "залізний генерал" Валерій Залужний підняли бойовий дух українців: "Йдемо до перемоги"