Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька повідомила, що повертається додому з Японії, де вона була із черговою благодійною місією. Артистка зізналася, що ця країна назавжди залишиться в її серці, а спогади грітимуть душу. Зважаючи на все, їй дуже сподобалося там.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Наша подорож закінчилась, та ми обов’язково повернемось зовсім скоро. До зустрічі, країна великих дерев і стрімких міст ❤️", - написала Олександра Заріцька.

Також зірка не забула уточнити, з якою метою летіла до Японії - зустрітися з українцями, відіграти великий концерт та досягти дипломатичної підтримки. Останнє стало головною причиною візиту.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Віддані фанати оцінили, наскільки свіжо та красиво виглядає співачка, а деякі навіть заявили, що вона помолодшала.

Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька із "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."

Як повідомляв Знай.ua, у Аліни Гросу напасті, Анатоліч скаржиться на дружину, а Заріцька пішла в чаклунство: дивні методи українських зірок

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з KAZKA прогулялася Хіросимою, показавши місце вибуху: "Найстрашніше, що вдома"