Відома українська співачка Оля Полякова розповіла як нагодувала свою хатню робітницю безе з канабісом. Виявилося, що чоловік співачки, бізнесмен Вадим Поляков, любить побалуватись марихуаною.
Про це Оля Полякова розповіла на youtube-каналі "Гагарін шоу".
Артистка щось вирішила приготувати і в неї залишилися збиті яєчні білки, тому вирішила наробити ще й безе. Проте, вона вирішила зробити їх нетрадиційними, а додати до них канабіс для свого чоловіка.

Оля Полякова, кадр з відео

"Він мені дав пакетик цього, я його розмішала. Наробила безішок, висушила в духовці виймаю, і думаю, треба ж щоб діти не з'їли. І я на верх їх поставила на шафу, і вдало про них забула . Вранці прокидаюсь, а Вадик каже, ну давай же свої альтанки, я спробую", - розповіла Оля Полякова.

Полякова вийшла на кухню і виявила пропажу безе, а деко стояло вже в духовці. Злякавшись, що їх могли з'їсти діти, вона одразу покликала їх на кухню, проте вони заявили, що нічого не брали. Згодом з'ясувалося, що безе з'їла хатня робітниця. Оля Полякова перелякалася за неї, тож напоїла жінку літром абсорбенту.

Оля Полякова, кадр з відео

"Я кажу, Катя, будь ласка, ентеросгель, воду давайте ригати. А вона мені: "Оля та шо ви, я вже пів години ходжу, все добре". Я кажу Ні, це не добре, йдіть ригати. Я їй ентеросгель наколотила, притягла літру. Пийте! Вона це все випиває, йде. А потім прийшла тільки через три дні", - підсумувала Полякова.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова отримала хворобу багатьох молодих дівчат, Єфросиніна вважає, що це не є нормою.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розповіла про свої концерти в Україні, відморозила собі все: "Я була в д*пі світу".