Знаменита українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва показала "залаштунки" творчого процесу та створення свого останнього бестселера. Ролик вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Останніми днями серпня Надя Дорофєєва презентувала свою нову пісню "крапають", яку виконала українською мовою. Відразу вийшов і чуттєвий кліп на цю пісню, який за пару тижнів зібрав майже два мільйони переглядів на youtube.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Так, Надя Дорофєєва вирішила відкрити завісу творчого процесу і показати шанувальників, як кипіла робота над кліпом, який став справжнім бестселером.

"Друзі, дякую за вашу підтримку "крапають". Ловіть наш творчий, закадровий процес", - підписала публікацію зірка.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Шанувальники захопилися тим, що співачка вирішила показати, як створювався кліп.

"Це просто вау", "Відчуваю вкладену душу", "Надя, цей кліп це шедевр, а ще мейкінг таку класну атмосферу передав. Спасибі", "Ти найкраща, ми завжди тебе підтримуватимемо", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва присоромила бойфренда Мишу Кацуріна, який показав нечищені зуби: "Гарно, правда?"

Також наш портал інформував, Вова Дантес зняв "коханку" Кацуріна у кліпі про розлуку та надію повернутися додому: "Залишиться у свідомості".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес після розриву з Надією Дорофєєвою довів українців до сліз: "Залишиться у свідомості".