Відома українська бізнес-вумен, а також нова дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна розповіла про свій емоційний стан зараз. Як вдається справлятися із двома дітьми в чужій країні.

Про це дівчина написала цілу посаду на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є.

Наразі інтерес громадськості до персони Даші Кацуріної значно зріс. Спочатку всі обговорювали їхнє розлучення з Михайлом, потім його стосунки з колишньою подругою дівчини Надією Дорофєєвою, а тепер ще й офіційний початок стосунків із Володимиром Дантесом. Так, таких заплутаних історій наш вітчизняний шоу-бізнес ще не бачив і за таким сюжетом можна зняти топовий серіал.

Даша Кацуріна, скріншот: Youtube

Вже кілька місяців дівчина живе у сусідній з Україною Польщі, і причин для цього є кілька. По-перше – її старша дочка пішла до першого класу, і вона не хотіла ризикувати її життям віддаючи до однієї з київських шкіл. Тому було ухвалено рішення як мінімум на один рік змінити країну перебування, і, можливо, за цей час ситуація стабілізується.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

При цьому більшу частину часу вона проводить у новому будинку разом з дітьми. Без фізичної допомоги колишнього чоловіка, а також нового хлопця Володимира Дантеса, яким згідно із законом не можна залишати територію України без спеціального дозволу.

Даша Кацуріна, скріншот із кліпу Дантеса

"Іноді мені здається, що я в дитячому "полоні" 🐒🐸 Але в цей же час я не уявляю себе, щасливу Дашу без цих двох. Ось такий парадокс материнства" - пише дівчина про свій стан у цей час.

Польщу було обрано у зв'язку зі своїм сусідством з Україною. Даша Кацуріна планує кілька разів на місяць приїжджати до України, де вирішуватиме робочі питання.

Нагадаємо, що Вова Дантес зняв "коханку" Кацуріна у кліпі про розлуку та надію повернутися додому

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва розповіла про обман і сильне збудження

Також, колишній Наді Дорофєєвій Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною за її дітей