Відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей згадав те, що було рік тому.

У неділю 2021 року відбувся старт першої програми нового сезону "Танців з зірками". Чоловік зафіксував момент, коли до прем'єри залишалися лічені хвилини.

Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Все в легкому хвилюванні перед прямим ефіром, останні настанови Завадюка, і ваш покірний слуга, який уже кілька разів про себе вимовив - "Пані та панове вітаю вас, це "Танці з зірками" - ми в прямому ефірі!" Сьогодні, особливо щемно згадувати це", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Проте телеведучий жодного разу не сумнівається у швидкій перемозі України над рашистами і в тому, що всі ми, які втомилися від війни, знову зможуть розслабитися під улюблені телешоу.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

"Думала, що вже пропустила, як новий сезон починається", "Але судді будуть інші. Принаймні Ями не буде", "Ми не забудемо моменти, що зробили нас щасливими", "Як ми були щасливі, сидиш у улюбленому кріслі, дивишся улюблену програму", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Осадча показала свого малюка в садочку, якого більше немає: "Не наважуємося повертатися"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов зізнався, як до Каті Осадчої пустував в університеті: "Без перерви 12, було не дуже приємно"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов став справжнім козаком, не забувши рушницю, Оля Цибульська навіть ротик відкрила