Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде захопила красою у спокусливому вбранні. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками, тому на її сторінці у соцмережі завжди можна побачити щось цікаве, зокрема її особисті фото.

Мішель Андраде. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу знаменитість постала перед фанатами у спокусливому вбранні. Мішель Андраде зробила "гаряче" селфі, практично запустивши камеру в зону декольте. Водночас вона заінтригувала підписом до фото, можливо натякаючи на новий роман.

"Ти ще не відчув як сильно я палаю.
Я занадто проникаюсь.
Накриває. Вибач, що я біля тебе не стрибаю", - підписала фото Мішель Андраде, але не уточнила кому, адресовані рядки.

Слід зазначити, що зі своїм бойфрендом артистка розлучилася після початку повномасштабної війни.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде перетворилася на заводну гангстерку і зачарувала красою: "Болівійська мафіозі".

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль зробила неймовірний подарунок сім'ї хлопчика з Маріуполя: його листа з окупації вона читала під час концертів.

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва подарувала поцілунок 7-річному українцю, який допомагає піротехнікам та мріє про одужання брата: "Наше майбутнє".