Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук побувала в Соборі Святої Софії в Стамбулі, який є визначною пам'яткою візантійської та світової архітектури і включає дві релігії: християнську і мусульманську. Дівчина показала, як виглядає це святе місце всередині, сила якого відчувається навіть через фото.

Знаменитість зазначила, що Собор справді чарує своєю красою буквально в кожному куточку, але все ж таки її дуже тягне додому в Україну, де зараз триває жорстока війна з російськими окупантами.

"Немає нічого кращого за рідні стіни, навіть під ракетами ❤️‍🔥", - заявила Валерія Крук.

Варто зазначити, що артистка вже якийсь час живе в Туреччині, Стамбулі. Раніше вона зізнавалася, що мало не силою змушує себе виходити з дому і навіть такі вражаючі краєвиди не тішать її, як це бувало зазвичай. Дівчина всім серцем вболіває за рідну країну та земляків.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Валерія Крук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук зіткнулася із серйозними проблемами через стрес під час війни: "Почала відчувати внутрішні органи"

Як повідомляв Знай.ua, Валерія Крук поскаржилася на труднощі життя у Стамбулі: заважають натовпи туристів, доводиться боротися за місце для фото.

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук оголила апетитні ніжки та показала, якою може бути українська краса: "Турки в шоці"