Весь світ шоу-бізнесу гуде про низький вчинок стриптизера Сергія Глушка (Тарзана), який зрадив свою люблячу і талановиту дружині Наташу Корольову. Але чи збирається Наташа сумувати і впадати в депресію? Це навряд чи, адже" Русалка " Королева в свої 47 дасть фору будь-яким Настям Шульженко. Молоде личко, соковиті форми, розкішне волосся і веселий характер — всього цього Наташі не позичати.

На одному з фан-акаунтів Корольової з'явилося відео-вирізка з шоу "Максим, Максим" пародиста і чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна. На ньому Наташа Корольова в зухвалому тигровому ультра-міні мчить на машині разом з Максимом, і на весь голос співає пісню Вєрки Сердючки "Все будет хорошо".

При цьому вона балується, інтимно нахиляючись до Галкіна, який за кермом. А той чинить опір, але явно жартуючи і для виду. Ех, Тарзан-Тарзан, дивився б ти в обидва, кого упускаєш... а то ж Галкін - він і молодший, і симпатичніший.. Фанати вже свій розвиток подій придумали. І нічого, що відео датується 2016-м роком. Спекотну Наташку і сьогодні відбити можуть. І знадобиться Тарзану потім вся пластика танцюриста, щоб дотягнутися до ліктів, які він буде потім кусати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній королевою Миколаїв показав, як виглядав наш світ до карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ігор Ніколаєв здивував рухами в танці з іншим чоловіком.