Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість дала кумедне інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", взявши участь в досить популярній рубриці проекту #хейтеріатакують, де свою думку з приводу недоброзичливців в соцмережах вже встигли висловити такі зірки українського шоу-бізнесу, як Слава Камінська, Володимир Дантес, Юлія Саніна, Юрій Ткач і багато інших.

Так, Леся відповіла з властивим їй гумором на кілька запитань від хейтерів, починаючи від звинувачень у поганому знанні англійської мови і закінчуючи ображаннями про те, що телеведуча "звичайна простачка". Красуня лише посміялася над дивними коментарями і навіть погодилася з тим, що знайшла величезну популярність завдяки проекту "Орел і Решка".

Чи вдалося телеведучій Лесі Нікітюк @lesia_nikituk віджартувалася від армії хейтерів? Дізнавайся у нашій постійній рубриці #хейтериатакують

Фолловери не пройшли повз: "От хай заздрять мовчки, а ти агонь, шо можеш взяти від життя все і бери, чого розмінюватись на дрібниці🔥🔥", "Нормальна дівчина, чого люди такі злі , чому треба когось ображати?", "Дякую тобі за твій позитив, ти просто супер👏".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.