Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав яскраві фото, на яких позує і один і з дружиною Ліліаною. Схоже, парочка влаштувала фотосесію в кубинському стилі.

Читайте Знай в Google News!

На першому фото можна побачити одного Влада, він стоїть біля стіни в цікавій позі і з посмішкою на обличчі дивиться кудись вдалину. Перед камерою він з'явився в оригінальному вбранні – на ньому сині джинси і сіра жилетка на голе тіло, під якою видно вражаючий прес. На другому знімку Яма позує в компанії дружини, яку закрутив у пристрасному танці. На ній довгий яскраве вбрання в кубинському стилі, відповідна укладання і макіяж. У підписі до публікації хореограф написав: "коли-небудь обов'язково полетимо на Кубу!.. А поки - просто потанцюємо". Фоловери танцюриста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нові фото, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.