Радянський і російський співак та композитор, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв вже 10 років щасливий у шлюбі з 38-річною Юлією Проскуряковою. Музикант старший за дружину на 22 роки, однак це анітрохи не бентежить зіркову пару.

Співак душі не чує в маленькій донечці Вероніці та часто тішить шанувальників зворушливими фото та відео з дівчинкою в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Ігор Ніколаєв опублікував ще одне миле відео з Веронікою. Співак показав, який розкішний торт вони з дружиною замовили для доньки на її ювілейний день народження - 5 років. Маленька донька восьмого жовтня святкувала перший ювілей.

"Вероничка так обрадовалась тортику-радуге🌈, ведь она сама нарисовала эскиз этого тортика, и мечтала, чтобы он получился именно таким!)Счастлив ребёнок - счастливы родители!)❤️😍🎂🎉💥🌟🦄", - підписав відео музикант.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

До слова, цього літа з'явились чутки про те, що Ігор Ніколаєв та Юлія Проскурякова думають про розлучення. Подейкували, що нібито Юлія закрутила роман із однолітком і збирається піти від Ніколаєва. За іншими чутками, зрадив саме Ніколаєв, захопившись молодою співачкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв подарував малолітній доньці білий мерседес

Як повідомляв портал Знай.ua, 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну

Також Знай.ua писав, Ігор Ніколаєв побачив у небі гігантського крокодила: "А ви, дорослі, бачите?".