Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і кумедними відео в своєму Instagram. Цього разу він заінтригував шанувальників фотографією з Алушти перед дитячою новою хвилею.

Читайте Знай в Google News!

"Напередодні Дитячої Нової хвилі зі мною завжди відбуваються неймовірні зустрічі. Так склалося. Прилетів і відразу відправився на гімнастичну базу в Алушті до легендарного тренера, близького друга нашої сім'ї, - Ірині Олександрівні Вінер-Усманової🌹Дякую за запрошення, за теплий прийом і такий по-сімейному затишний вечір! 🙌 🏻 Як завжди отримав не тільки потужний заряд енергії, а й наймудріші поради щодо виховання та оцінювання молодих талантів. Вдячний за досвід, який стане в нагоді вже завтра на конкурсі Дитяча Нова хвиля, де я за традицією буду в кріслі журі", - пише Кіркоров.

Він показав спільну фотографію з відомим тренером Вінер, а шанувальники не пройшли повз публікації і залишили безліч захоплених відгуків, де зізналися в любові артисту і побажали йому здоров'я і щастя.

"у вас дружба з такі замечательньlе люди,і звичайно з ним дууже цікаво, любимо вас Філіп"," Ірина Олександрівна БОГИНЯ👏 👏 👏 чудового настрою Вам, Філіп! І найтепліших ❤️зустрічей!)", "Чарівна жінка , красуня", "Ірина Вінер просто красуня", "удачі 🥰 з Богом ❤️ Здоров'я, гарний настрій і всього самого найкращого", " які чудові фотки! Гарного вам настрою Філіп! 💝 ",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Філіпа Кіркорова помітили дивну деталь, відраза мчить мережею.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров, Лоліта і Королева "защебетали" у Львові, сенсаційне відео.

Також Знай. ua писав, що загадковий Кіркоров прикинувся Моною Лізою і умовив жінок розгадати його посмішку.