Поки були відкритими літні тераси, зірки шоубізнесу встигли з розмахом відсвяткувати свої Дні народження на свіжому повітрі. Так, в ефірі телепередачі "Світське життя" показали, як відсвяткували Наталія Могилевська, Юрій Горбунов та Ольга Сумська.

Читайте Знай в Google News!

Могилевська вирішила відсвяткувати в розкішному київському ресторані з видом на Дніпро. На 45-Річчі Наталії були помічені Надія Дорофєєва, з якою жінка познайомилася ще 12 років тому, разом з Володимиром Дантесом. Також Влад Яма зі своєю законною дружиною Ліліаною. Танцюрист був її партнером під час першого сезону "Танці з зірками".

Ще перед сценою виступив 90-річний Григорій Чапкіс, який дав танцювальний майстер-клас Катерині Кухар та іншим. І незважаючи на дрес-код, всі гості були одягнені в білі речі, співачка Оля Полякова виділилася і одягла рожеву сукню. Помічена була і Ірина Білик, з якою у Могилевської був пристрасний поцілунок на сцені ще п'ять років тому.

На Дні народження Юрія Горбунова прийшов Монатік, Марія Єфросиніна, Олексій Потапенко, який подарував програвач вінілу, Олег Михайлюта, який зараз виступає під псевдонімом "Фагот", і Ольга Полякова.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Ольга Сумська ж вирішила відсвяткувати своє 54-річчя в Єгипті. Їй захотілося повітря, простору і моря, якого вона не бачила протягом декількох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, важкохвора Шоптенко з "Танців з зірками" розповіла про свій стан: "Не порівняти ні з чим"

Як повідомляв "Знай.ua", "Не хочеться вірити": друзі розбитого інсультом Моїсеєва підозрюють найстрашніше

Знай.ua писав, Волочкова розкинула шпагат перед носом коханця-перила замінили балетний верстат.