Відома російська артистка Алла Пугачова у своєму Instagram повідомила про смерть Олександра Кальянова – відомого радянського і російського звукорежисера, продюсера і музиканта. Йому було 74 роки. "Пішов з життя Олександр Кальянов. Близький друг і соратник, частина мого творчого життя. Слухайте його пісні і згадайте його. Царство йому Небесне", - написала Пугачова.

Читайте Знай в Google News!

Сам Олександр Кальянов називав Пугачову своєю творчою "мамою". Наприкінці 80-х він дебютував як співак на її "Різдвяних зустрічах" з піснею "Старе кафе". Пізніше він багато гастролював, випустив близько десяти альбомів і тричі став лауреатом премії "Шансон року". На його студії записувалися ключові зірки російської естради: від Михайла Круга і Лайми Вайкуле до Григорія Лепса і Льва Лещенка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркоров, Буйнов і Пугачова зовсім забули про хворого Моїсеєва, ось вона – дружба.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін показав "молоду матусю" Пугачову в день народження близнюків – ридала від ніжності.