Марина Боржемська відома, як тренер телепроєкту "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова, розповіла про те, як їй подобається бути жінкою. Також Марина поділилася секретами краси жіночого обличчя.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Мені подобається бути жінкою! Допитливою, радісною, енергійною, збентеженою, загадковою. Мені подобається шукати щось нове для себе і свого обличчя. Коли мені запропонували протестувати новинку від @vichylaboratoires Liftactiv Specialist з антивіковим ефектом, я не сумнівалася ані секунди. По-перше, я точно добре знаю цю компанію зі світовим ім'ям. По-друге, я із задоволенням поділюся чесним відгуком, тому, що для мене це було найголовнішим пунктом в моєму особистому дослідженні. По-третє, в разі мого позитивного відгуку, я розіграю точно такий же набір продуктів, яким користувалася я. судячи з моїх сторіз, ви зрозуміли, що я залишилася задоволена результатом. Насичена блискуча шкіра і приємні відчуття під час застосування, легка текстура і неймовірний аромат антивікового концентрату в ампулах з вітаміном С; крему для корекції зморшок і контуру обличчя.", - пише Марина Боржемська.

Популярні новини зараз

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина Боржемська розповіла про правильне поповнення водного балансу в організмі. А ви знали, що найчастіше перші позиви голоду - це знак до поповнення водного балансу в організмі? Саме тому, при перших думках про їжу Марина радить випити склянку чистої негазованої води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 200-кілограмовий чоловік схуд наполовину, знайомі не впізнали: "Бред Пітт?".

Як повідомляв Знай.uа, Міс Україна Кучеренко поставила Кошовому неприємні питання про президента: "Все ще друзі?".

Знай.uа писав, тренер "Зважених і щасливих" Боржемська поділилася болем усіх батьків: "Хочемо канікули".